Детска градина №19 „Щурче“

Спорт

16 мар 2017

 

 

"Спортист на градината" - 2023 година

Годишно представяне на дейност Карате сграда "Усмивка"

 

Спортист на градината 2022

 

Дейност "Карате" сграда "Усмивка"

 

Татко и аз спортуваме - група "Пчелички"

 

СПОРТЕН ПРАЗНИК " МАМА , ТАТКО И АЗ "

 

 

"НАЙ - МАЛКИТЕ СЛЪНЦА НА ХАСКОВО "

 

    

Спортен празник " Спортист на градината " - 2017 г. 

                

"НАЙ - МАЛКИТЕ СЛЪНЦА НА ХАСКОВО" - 2018 г. - I място

     

ФИНАЛИСТИ В ИНДИВИДУАЛНАТА ИГРА 

 

" НАЙ - МАЛКИТЕ СЛЪНЦА НА ХАСКОВО" - 2018 г. 

       

ФИНАЛИСТ В ИНДИВИДУАЛНИТЕ ИГРИ - 2 място